Virvatnet
Asle Hansen
Publisert 07.02.2016 22:28
Oppdatert 07.04.2016 18:04
Virvatnet ligger i øverst i Virvassdalen, nær svenskegrensen. Et vilt og vakkert område med mange friluftsmuligheter fks. fiske, isfiske , rypejakt, harejakt, elgjakt, fotosafari mm.
Virvatnet
Rypejakt

​​Her finnes hytte og båt til utleie for medlemmer av Rana Jeger og Fiskerforening. Store deler av området eies av Statskog.


Utleieregler for Virvasshytta. 

Det er 3 perioder i løpet av ett år der det er ekstra press på utleie av hytten: Første jaktuke i september, siste jaktuke i februar, samt påskeuka. De første 7 dagene i jakten og siste 7 dager i jakten deles inn i to perioder, med 3 dager for første utleie og 4 dager for de siste dagene i perioden. Påskeperioden deles inn i 5 + 5 dager. Dersom det er flere søkere til samme periode skal det foretas trekning i  hovedstyret, og denne trekningen skal foretas 14 dager før utleie. Hytten kan ikke bestilles lang tid i forveien, og søknader kan derfor ikke sendes tidligere enn 3 mnd før leietidspunktet.

- Annonse -
helgeland_marinasystemer_alle_logoer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.