Hytter hovedside
Trond
Publisert 07.02.2016 22:32
Oppdatert 09.05.2020 17:52
Oversikt over Saltdal Jeger og Fiskerforening sine hytter.

​​​​​​​​​Se meny over for hytteregler og hytter, eller klikk på linker under for mer info om hyttene.

​​​​Booking/Bestilling:
Inatur.no

​Nøkkelhenting:


Har lagt inn link til kart, både på GodTur.no og Google Maps, så man ser bedre hvor hyttene er plassert. 

1: Solvågvassnaustet ligger i Junkerdal nasjonalpark, ved foten av Solvågtinden på østsiden av Solvågvatnet. Fine jakt- og fiskemuligheter. Røye i Solvågvatn.

2: Hessihomphytta ligger i Saltfjellet nasjonalpark, sørenden av Hessihompvatnet. Fine jakt og fiskemuligher. Røye i Hessighompvatn. Fine turmuligheter.​

3: Bjøllåvassnaustet ligger i nordøstenden av Nordre Bjøllåvatnet, i hjertet av Saltfjellet nasjonalpark. Fin røye i vatnet, fine jaktmuligheter i området. Garnfiske tillatt.

4: Kjemåvasshytta ligger på vestsida av Kjemåvatnet. Fine jakt- og fiskemuligheter. Fin røye i Kjemåvatn. Fint utgangspunkt for turer i Saltfjellet nasjonalpark.

5: Storvasshytta ligger i sørenden av Storvatn. Fine jakt- og fiskemuligheter. Fint utgangspunkt for turer i Junkerdal nasjonalpark.​- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.