Balvannsnaust
Publisert 24.04.2018 14:57
Oppdatert 18.06.2018 18:26
Balvannsnaust
Balvannsnaust
Utedel av naustet med kjøleskap, fryser, sofa og redningsvester.

​Naustet har båt, redningsvester og winch for å dra båt opp i naustet. Er 4 sengeplasser i eget oppholdsrom innerst i naustet. Oppholdsrommet inneholder kjøkkenbord med stoler, minikjøkken med liten hybelkomfyr. Det er innlagt strøm i naustet. I utedel av naust står det sofa, sofabord og stoler så man kan flytte når båt er dratt ut. Det er kjøleskap og fryser i utedel av naustet.


Adkomst: Kjører bil innover balvannsveien heilt til demningen, hvis man tar veien ned til venstre før demingen er naustet det siste på veien.
Gpsposisjon: Breddegrad: 66.98222 Lengdegrad: 15.94869

Jakt og Fiske muligheter: Ligger rett i fint rypetereng. Fiskevann er rett nedenfor naustet med mulighet for å bruke båten vår på Balvann. Det er ikke lange veien til Fuglvann eller Tjorvi for fiske der også.
Fiskekort kjøpes på Inatur.no

Hytteverter: Jan Petter Nilsen tlf: 922 41 908

For leie av hytte gå inn på: SJFF hytte på inatur.no

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.