Dorro
Publisert 12.09.2017 18:43
Oppdatert 01.07.2018 20:56
Dorro
Hytte
Dorro
Saulo med stor dorro nedefor
Hytte med uthus og naust med båt i på nedre dorro

Dorrohytta har 6 sengeplasser fordelt på 2 soverom og en sovesofa i stua med plass til 2. Rom 1 har under og overkøye, rom 2 har 2 underkøyer og 2 overkøyer.

 I stue/Kjøkken er det spisebord med 6 stoler, en sofe med sjeselong som også er sovesofa med plass til 2 stk, en kjøkkenkrok med gassbluse, kopper og det som trengs. Vedovn står ved kjøkkenkroken. I gang er det et lite vaskerom med bord og skap det gassflaske er lagret til venstre for inngangsdør, Solcelle for belysning.

Båt i naust med årer og redningsvester. I uthus er det ved, isborr, campingstoler, verktøy, øks, sag, osv og utedo.


Adkomst: Kjør bil innover balvannsveien til man kommer til enden av risevann, så følger man stien som er merket Dorro ca 1 time fra parkeringsplassen og til hytten. GPS posisjon på hytta er Breddegrad: 67.00548 Lengdegrad: 16.06641

Jakt og Fiske muligheter: Ligger rett i fint rypetereng. Fiskevann er rett nedenfor hytta med mulighet for å bruke båten vår på Lisj dorro. Stor dorro ligger bak hytta, samt rundvann påsiden av hytta med gode muligheter for fiske.
Fiskekort kjøpes på Inatur.no

Hytteverter: Mats Jensen Tlf: 46860632 mail: matsjj@hotmail.com
Aleksander Løkås Tlf: 91759354 mail: Alex_ps2_1990@hotmail.com

For leie av hytte gå inn på: SJFF hytter på inatur.no


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.