Fuglvann
Publisert 12.11.2017 19:55
Oppdatert 18.06.2018 18:19
Fuglvann
Fuglvann
Bilde tatt bak hytta med fuglvann framfor.
Hytte med 2 stk utleiedeler, uthus med utedo, naust og båter i Fuglvann

​Hytta ligger på nordøstsiden av fuglvannet. Ca 4,3 km fra demningen på Balvann. Hytta har vedovner for oppvarming og gassbluser for matlaging. For belysning er det 12v solcelle.


Fuglvannshytta har 8 sengeplasser fordelt på 2 utleiedeler. Del 1 har 2 under og 2 overkøye,  i stue/Kjøkken er det spisebord med 4 stoler, en kjøkkenkrok med gassbluse, kopper og det som trengs. Vedovn står ved kjøkkenkroken. I gangen er det Solcelle for belysning.

Del 2 har 2 underkøyer og 2 overkøyer. i stue/Kjøkken er det spisebord med 4 stoler, en kjøkkenkrok med gassbluse, kopper og det som trengs. Vedovn står ved kjøkkenkroken. I gangen er det Solcelle for belysning.

Båter i naust med årer og redningsvester. I uthus er det ved, campingstoler, verktøy, øks, sag, osv og utedo.

Jakt og Fiske muligheter: Ligger rett i fint rypetereng. Fiskevann er rett nedenfor hytta med mulighet for å bruke båtene vår på Fuglvann.

Fiskekort kjøpes på Inatur.no


Adkomst: Kjør bil innover balvannsveien til man kommer til enden av veien ved Balvannsdemningen, så følger man stien som er merket Fuglvann ca 45 min fra parkeringsplassen og til hytten. GPS posisjon på hytta er 66 58'49.3"N 15 52'21.4"Ø


Hytteverter: Stein Vegar Langaard tlf: 900 98 483

For leie av hytte gå inn på: SJFF hytte på inatur.no


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.