En nøkkel 100 båter
Publisert 03.03.2016 00:06
Oppdatert 04.07.2017 23:16
En nøkkel 100 båter
Baågneset på Fustvatnet http://minebåter.no/boat/85
Båten er lagt ut i utløpet av Baåga på Baågneset ved Fustvatnet, rett ved E-6 10 km fra Mosjøen. Parkering ved grendehuset på Baågneset. Innsjøen Fustvatnet ble behandlet med rotenon i 2012, og er nå i ferd med å få en meget god stamme av ørret og røye. Det ta's daglig ørret og røyr på oppimot kiloen.
Relatert innhold

Beskrivelse

"1 nøkkel - 100 båter" er Norges Jeger- og Fiskerforbunds nye medlemsfordel. Alle medlemmer av NJFF får tilgang til 100 båter rundt om i landet. Noen er plassert på sjøen, andre på fjellet eller i innlandet. Medlemmer bestiller enkelt sin egen båtnøkkel i njffbutikken.no. Nøkkelen passer til alle båtene. Når du skal bruke en båt, booker du den enkelt på disse nettsidene! Båtene er laget i aluminium og tåler en støyt. De er solide og lette. Med sin vekt på kun 78 kilo, skal det være mulig å håndtere dem for en person. Båtene er 14 fot og modellen heter Viking 440. Alle båtene er gratis å bruke for medlemmer, og vi håper folk viser både båtvett og folkevett når de benytter seg av dette felles gode. God tur!

 

Ankomst

Fra Mosjøen sentrum følges E-6 ca. 10 km til Baågneset Grendehus. Parkering ved grendehuset. Båten ligger ved utløpet av Baåga, rett sør for grendehuset. Følg slått grassti til utløpet av Baåga
GPS koordinatene til båten: Google map
https://maps.app.goo.gl/aQQt2xZYbLAJP5Dp1

Fiske

Rettighetshaver er Fusam forvaltningslag.
Fiskekort kjøpes hos grunneierne, Aspnes camping, tlf: 92082548, Otto Myrnes, tlf: 92088491 eller på appen som man finner på www.gomap.no
VIKTIG: Fustvatnet ble rotenonbehandlet i 2012 så de som skal fiske må desinfisere fiskeutstyret før man begynner å fiske. Dette kan gjøres hos de nevnte grunneiere.
PS: Vi har desverre ikke fått på plass kassen for redningsvestene i båten enda, men det kommer etterhvert, så vi oppfordrer låntakerne til å bruke egne vester inntil vi får dette på plass.

4.7.2017 386.JPG 
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.