Kurs og Arrangement
JAR
Publisert 05.03.2016 15:23
Oppdatert 13.06.2016 21:32
Kurs og Arrangement i regi av Fiskeutvalget i vjff
Kurs og Arrangement
Deltakere på fluekastekurset

Kurs og Arrangement
Instruktør Kjell Arve

marit-kronen.jpg 

Marit Kronen

FLUEBINDEKVELD med Marit Kronen

Fiskeutvalget i Vjff inviterer til fluebindekveld med en av Norges beste fluebindere Marit Kronen.

Hun kommer til Mosjøen i uke 29 og vil holde et fluebindekurs for de som har litt erfaring med fluebinding fra før. Hver deltaker får en pakke med bindemateriell for binding av 4 forskjellige fluer. Det er en fordel at deltakerne har egen bindestikke.Deltakeravgiften er 500 kr. Intressert kan ta kontakt med Rita Fjeldavli for informasjon / påmelding. Vi har plass til 12 deltakere. Nøyaktig dato og sted kommer vi tilbake til.

Info/ påmelding Tlf: 950 38 355 E-post: ritaf@nax.no

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

  Instruktør Rita

 

Vellykket kurs i elva

13 ivrige fluefiskere mellom 12 og 70 år startet forberedelsene til neste års åpning av Vefsna.

Fiskeutvalget i Vefsn Jeger og Fisk inviterte til fluekastekurs for nybegynnere i helga, og kurset ble fulltegnet.

Stor interesse

13 deltakere mellom 12 og 70 år startet forberedelsene til neste års åpning av fisket i Vefsna. Deltakerne var både nybegynnere og litt øvede fluefiskere.

Sju deltakere på enhåndsstang og seks på tohåndsstang fikk innføring i fluefiskekunsten av dyktige instruktører.

– Interessen for fluefiske er økende i Vefsnaregionen, og deltakerne kom fra Vefsn og Grane. Det gode været var med på å skape en trivelig sosial ramme, og rundt kaffebålet gikk fiskekraften livlig. Og gjennomgangstonen var at vi snart endelig kan stå i Vefsna igjen, med flu med krok i stedet for bare en ulltråd, sier Jim Nerdal som var en av deltakerne og han er også sentral i VM i sjøørretfiske som skal arrangeres igjen når elva åpner.

Tredagers kurs

Kurset gikk over tre dager med oppstart fredag ettermiddag på Skog like sør for Mosjøen. Det var begrenset med plass på kurset for at deltakerne skulle få individuell oppfølging.

Instruktører var Kjell Arve Albertsen på tohåndsstang og Rita Fjellavli på enhåndsstang. Begge representerer Vefsn JFF.

 fluefisker.jpg

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 
 

Foreldrefiskekurs og Fiskesommer

 

Vefsn Jeger og Fiskerforening og Helgeland Sparebank inviterer til Foreldrefiskekurs og Fiskesommer fra barn og Ungdom på Tuvneset på Ømmervatn.

Foreldrefiskekurs er et enkelt kurs for foreldre som trenger litt instruksjon og opplæring før de tar barna med ut for å fiske.Fredag 10. juni er det to timer teori med litt praksis fra kl. 17.00 – 19.00, og lørdag 11. juni er det deltakelse og instruksjon sammen med barna fra 11.00 – 16.00.

Fiskesommer er vårt årlige barne- og ungdomsarrangement. Det legges opp til litt instruksjon fra dyktige instruktører, mye fisking, grilling og sosialt samvær. Til slutt en uhøytidelig fiskekonkurranse med div. fiskeutstyr som premier til alle. Vi fyrer op en stor grill, så ta med grillmaten du liker. Brus og kaffe til foreldre og besteforeldre ordner vi.

Velkommen til en sosial samling med fiske og hygge i naturskjønne omgivelser på Ømmervatn.

Påmelding må inneholde navn, adresse, tlf.nr., e-post, og fødselsdato for deltakerne på Fiskesommer.

Påmelding til Vefsn JFF v/Jim Nerdal. E-post jim@vefsna.com . For spørsmål ring 99285215.

Påmelding i aktivitetskalenderen eller til Jim Nerdal

 
 
 
Fra fiskesommer 2015
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.