Fiske
Publisert 08.02.2016 16:07
Oppdatert 18.06.2020 14:37
Fiske
Ørret fra Skjåk tatt på fluestang (foto:Tor Taraldsrud)
Sportsfiske har lange tradisjoner og er en svært utbredt aktivitet, - både til nytte og glede. Andel sportsfiskere i befolkningen er større i Norge enn i noe annet land. I Oppland finner du mange og varierte fiskemuligheter, alt fra lavland til høyfjell.

​​​Norges Jeger- og Fiskerforbund vil at flere barn og unge skal få del i friluftslivets og sportsfiskets gleder. Fiske er en fin inngangsport for friluftsliv for barn og unge! 

Årlig arrangerer NJFF Fiskesommer, og det nye framover er Introfiske. Hensikten er også her å øke interessen for sportsfiske og friluftsliv. Dette skjer gjennom tilrettelagt aktivitet, og det er gjennomført en lang rekke lokale og regionale arrangementer. Flere kommer til utover vinteren og våren.

Ute i våre lokalforeninger er det mye god kompetanse, og mange er aktive i kultiveringssammenheng - noe som er viktig for å ta vare på og skape gode fiskevann, og å legge til rette for fiskeutøvelse. Det arrangeres kurs, opplæring og konkurranser for både små og store.

NJFF Oppland har to fylkesfiskeveiledere og en fylkesinstruktør i fluekasting som er fylkeslagets fagpersoner på sportsfiske og fiskeutøvelse. Disse driver skolering og aktivitet i fylkeslagets regi, og bistår foreningene i gjennomføring av lokale tiltak.

Om du har spørsmål om fisk eller fiske, nøl ikke med å kontakte våre fiskeveiledere:

Erik Olstad954 94 251olstaderik0@gmail.com
Tom Pedersen958 01 235tom.pedersen58@hotmail.com

eller vår fylkesinstruktør i fluekasting: 

Arnfinn K. Nordsveen993 53 756nordsveena@gmail.comDen største markedsplassen for fiske finner du i dag på internett. Sjekk nettsidene til Inatur, som selger fiskekort på nettet både for Statskog, fjellstyrer, grunneierlag og flere NJFF-foreninger.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.