Hund
Publisert 08.02.2016 16:07
Oppdatert 22.01.2020 08:50
Hund
Virksomhetsområdet hund omfatter aversjonsdressur, ettersøk, hundedressur. Fylkeslaget utdanner instruktører i aversjon og ettersøk, og arrangerer grunnkurs i hundedressur.

​​​​​​​​Våre foreninger har et bredt spekter av tilbud til deg og hunden. I foreningene finner du kompetente personer på aversjon, ettersøk, hundedressur og trening av ulike jakthundtyper, kurstilbud og et godt miljø å skolere jakthunder og jakthundeiere i. Vi samarbeider med Norsk Kennel Klub, og våre medlemmer har NKK-fordeler på jaktprøver, utstillinger, og ved registrering av hunder og valpekull. Hvert år dresseres flere hundre hunder fra å jage bufe. Foreningene i Oppland kan skilte med ett 100-talls lokale instruktører.

Om du ønsker å bli instruktør, ta du kontakt med din forening og avklarer behovet for lokale instruktører. De fleste foreninger vil stille seg positive til ditt ønske om å bli instruktør.

Har du spørsmål om hund eller ønske om kurs, kontakt våre fylkesinstruktører:

Aversjonsdressur: Christian Vole, tlf 901 02 108, ch-vo@online.no

Jakthunddressur: Stian Stende, Tlf 995 02 214, post@skaugom.no

Ettersøk: Bente Rønningen, tlf 976 71 837Her finner du mer informasjon om hund og jakt med hund på njff.no​
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.