Konkurranser innen jaktskyting og fiske
Publisert 08.02.2016 16:07
Oppdatert 09.02.2021 09:33
Konkurranser innen jaktskyting og fiske
Fra fylkesmesterskap i Isfiske
Konkurranser innen jaktskyting og fiske
Jegertrap er en populær konkurranseform, her fra Opplandscup
NJFF har et stort engasjement på trening og konkurranser innenfor jaktskyting og fiske. Formålet er å stimulere til økt interesse, og å styrke jegernes og fiskernes ferdigheter.

​​​Konkurransene består i lokale stevner, fylkesmesterskap, landsdelsmesterskap og norgesmesterskap, og omfatter grenene jaktfelt og elgbane (rifle), jegertrap, leirduesti og figurjakt (hagle), og isfiske, sjøfiske, tradisjonelt meite, moderne meite og havfiske.

Lokalforeningene i Oppland arrangerer omkring 50 konkurranser hvert år, fordelt på grenene jaktfelt, elgbane, jegertrap, leirduesti, figurjakt, isfiske og tradisjonelt meite. Det avholdes fylkesmesterskap i alle grener hvert år. Vedlagte liste gir deg en oversikt over fylkesmestre kåret i Oppland fra 1999 og fram til i dag.​

Oversikt fylkesmestere NJFF Oppland 1999_2020.pdf

​Om du har spørsmål om konkurranser, ta gjerne kontakt med oss:

​Jaktskyting
​Tove Annethe Bøe
​970 24 246

​toveannethe_boe@hotmail.com


​Fiske
​Erik Olstad​954 94 251

olstaderik0@gmail.com

 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.