SKYTESIMULATOR
Publisert 07.02.2016 22:45
Oppdatert 21.05.2016 18:37
SKYTESIMULATOR

​BTJFF har fått et svært prisgunstig tilbud om kjøp av ny, avansert og proff skytesimulator nødvendig programvare, oppgradering og annet nødvendig utstyr – inklusive montering og opplæring/instruksjon fra godkjent instruktør.

Skytesimulatoren levers av XXL Sport & Villmark og er av typen SIMWAY HUNT – og tilbudet fra leverandør er på kr. 79.999,- inkl. mva.  Tilbudet varer til 30.01.16

Styret er av den klare oppfatningen at dette vil være en gunstig investering for foreningen med tanke på å øke interessen fra ungdom, endelig få et lett tilgjengelig virkemiddel til å øke egne skyteferdigheter m.m. – mulighetene er mange.

Styret anbefaler medlemmene å støtte beslutningen om anskaffelsen.  Ev. innsigelser må være styret i hende innen 30.01.16.

Legger ved en link som viser noen  av de mange jakt/skyte-situasjonene simulatoren tilbyr.

/fylkeslag/oppland/lokallag/brandbu_og_tingelstad/be.com

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.