Åpning av Castinganlegg på Morudstranda kolonicamping
Publisert 05.09.2016 21:37
Oppdatert 05.09.2016 21:37
Åpning av Castinganlegg på Morudstranda kolonicamping
Offisiell åpning av Castingbaner på Morudstranda Kolonicamping 23. juli kl. 11.00.

I slutten av ferien var to nye castingbaner/fluekastingsbaner med internationale mål klare til bruk på Morudstranda Kolonicamping i tilknytning til badeanlegget. På campingplassen bor det flere ivrige fiskere og fluestang blir mye brukt. En av gjestene her er Helge Gustavsen, ivrig fisker og konkurransemann. Ved verdensmesterskapet som ble arrangert på Fagernes i august 2014 var Helge deltager i klassen Sjøørret lengde for menn. Han var en av åtte som var tatt ut for å representere Norge. Fluefiske er sesongbetont og ved å delta på casting konkurranser får en trening gjennom hele året.
Helge har vært pådriveren for å få til disse konkurransebanene. Banene er i to retninger som gjør at en ikke er avhengig av vindretningen. Campingverten på Morudstranda forteller at målet er å få anlegget universelt utformet i løpet av kort tid.
Lørdag 10. september kl. 11.00 blir det fiskekonkuranse, demonstrasjon og konkuranse i presisjon i castinganlegget. For de som har interesse av læring om kasting med fluestang er dette en unik mulighet.
Verten stiller, så her kan en også kose seg med kaffe og noe å bite i.

Link til Norges Castingforbund: http://castingforbundet.no/


 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.