Fluekasting i Etnedalshallen
Publisert 07.02.2016 22:46
Oppdatert 07.03.2016 13:29
Norges beste fluekastere til Etnedal
Fluekasting i Etnedalshallen

Valdres Flue og Casting Klubb  vil lørdag 21 februar gjennomføre 5# cup stevne i fluekasting i Etnedalshallen.
 5# cup er en fiskerelatert konkurranseform i ørretklassen. Her benyttes det utstyr som kan benyttes til fluefiske etter ørret, max 9 fot lang med #5 snøre.  Det konkurreres i herre, dame og junior klasser.

Konkurransen er delt i to, først kåres det vinner i presisjon-kasting. Her er det om å gjøre å treffe runde blinker med flua, altså treffe midt i ørret-vakene.  I andre del er det lengde-kasting som gjelder. Her vinner den kasteren som har de to lengste kastene sammenlagt. Det vil si den fiskeren som når ut til den store ørreten som vaker langt utpå. Det kåres også en total-vinner, den som oppnår flest poeng sammenlagt i presisjon og lengde. For mer info om regler se: castingforbundet.no/

Hit kommer landets beste fluekastere, så benytt muligheten og ta en tur til hallen og se fluekasting i verdensklasse, da Norge har noen av verdens beste kastere.  Ellers stiller Valdres med kastere i både dame og herre klassen.  Stikk gjerne innom Valdres Flue og Casting Klubb  sin facebookeside www.facebook.com/Vfc.klubb

Etter konkurransen vil det være mulighet til å få prøve utstyr og samtidig få noen tips om utstyr og teknikk.

 

Velkommen skal dere være.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.