Jenter/damer
Publisert 07.02.2016 22:51
Oppdatert 17.04.2019 13:37
Damer, jakt og fiske er kult!
Jenter/damer
Jenter/damer

JJFF ønsker å legge til rette for og bidra til å øke interessen blant våre kvinnelige medlemmer og jenter/damer som ellers innehar interessen og er nysgjerrig på hva frilufslivet har å by på! 

Vi kommer til å arrangere uformelle, innholdrike og morsomme kvelder kun for damer, mer info om dette ligger under jenter- aktiviteter.

 

Om du er medlem eller ikke spiller ingen rolle, dersom du er interessert i skyting, jakt, fiske eller friluftsliv generelt og har innspill, forslag eller spørsmål om noe, ta gjerne kontakt med vår kvinnekontakt;

 

 

Astrid S. Bergstrøm

96011650

Myssa@live.no


 

_______________________________________________________________________

Dameskyting


 

Jevnaker JFF ønsker å invitere deg til grillaften med skyting på Haglebanen på Buttentjern (Ringerike Skytesenter)


 

Dato kommer


 

Dette er tiltenkt å være en koselig kveld kun for våre kvinnelige medlemmer slik at vi kan få bedre kontakt og mer informasjon om aktivitetene foreningen tilbyr.


 

Her vil det bli mulighet for å skyte med hagle med både kvinnelig og mannlig instruktør. Utlån av våpen for de som ikke har eget!


 

Alt er gratis, gi oss et hint om du tar deg en tur m.t.p mat til; tlf 96 01 16 50 ​


 

Velkommen!!!!!


 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.