SKYTING
Vibecke Mohr
Publisert 07.02.2016 22:55
Oppdatert 24.05.2019 19:56
SKYTING
Sammenslåingen av LOJFF og LJK har ført til at Lillehammer Jeger- og Fiskerforening (LJFF) nå kan tilby to skytebaner for leirdue og en skytesimulator for alle skytegrener.

​​​​​​​​​​​​​​​LOJFF fester grunn på Flømyra hvor foreningen har hatt leirduebane siden 1963. I dag har klubben bl. a. to baner for jegertrap og et klubbhus der. Banen er skiltet fra Fv. 311 - Nordsetervegen. Adressen til banen er Nordsetervegen 570. "Flømyrvegen" brukes også til skogsdrift og trening av travhester og er stengt med bom utenom dager med leirdueskyting og stevner. Banen er i 2018 åpen tirsdager fra kl. 18:00 i perioden 22. mai - 7. september. ​Påmelding skjer i klubbhuset (tømmerhytta).​

​​

 


LJK har hatt leirduebane "Burmabanen" i Vingrom i en årrekke. På denne banen kan en skyte jegertrapp og sporting.​ I 2018 er banen åpen fra fra 23. mai onsdager  kl 18:00 og lørdager kl 12:00  (NB! lørdagsstengt i juli). D​et er investert i 7 nye kastemaskiner og det skytes sporting og trap annenhver gang. Banen er åpen fra påske til oktober. Adressen er Burmavegen 615. Koordinaten til banen er N 61.07383 Ø 10.33870.

​​​​​
I løpet av sesongen vil vi avholde NJFF merkeskyting, Nitedals tiur, sesongmesterskap og klubbkonkurranser. Nærmere informasjon om prioser, påmelding, regelverk og konkurranser vil bli annonsert med plakater på skytebanene på Flømyra og på Burmabanen. Vel møtt til trivelige treningsøkter på våre skytebaner!

LJK har også Skytesimulator ved Strandtorget. Skytesimulatoren er i 2017 åpen torsdager fra kl 18.30, men stengt i juli måned (Adkomst: følg skilting bak pipa på sørsiden av Strandtorget).
 
Vel møtt!

​Priser pr. serie i 2019​ :

​Patroner kal. 12 og duer, senior​kr 80​​​
​Patroner kal. 12 og duer, junior​kr 70
​Kun leirduer​kr 35
​Skytesimulatoren medlemmerkr 25​
​Skytesimulatoren ikke-medlemmer​kr 30​
​​Vi har betalingsterminal og tar gjerne kort fremfor kontanter ​​

​​​

Det er også mulighet for skyteinstruksjon på egen bane på forespørsel, og nybegynnere så vel som erfarne skyttere kan få råd og veiledning av instruktører. 

Medlemmer som påtar seg to vakter får skyting til vakt-pris.


Rypejakt i skytesimulatoren ved Strandtorget. Du kan også skyte med rifle på storvilt. Simulatoren har også luftgeværbane.

- Annonse -
ABC
Royal canin
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.