Jakt- og fiskeskole
Jon Anders Martinussen
Publisert 07.02.2016 22:54
Oppdatert 26.04.2017 14:47
Jakt- og fiskeskolen er et lokalt tilbud innenfor jakt, fiske og friluftsliv for barn og ungdom.
Jakt- og fiskeskoleJakt- og fiskeskole

​​Hva er Jakt- og fiskeskolen?
Jakt- og Fiskeskolen var et prøveprosjekt i tråd med Norges Jeger og Fiskerforbunds (NJFF), med mål om å etablere lokale tilbud innenfor jakt, fiske og friluftsliv for barn og ungdom gjennom NJFF sine lokalforeninger.
Det stilles ingen krav til kunnskap eller utstyr for å bli med. Vi har utstyr til utlån for skytebane, jakt og overnattingstur.


Aktiviteter
Jakt- og fiskeskolen skal være basert på opplæring med hovedvekt på aktivitet, med temaer innenfor jakt, fangst, fiske og friluftsliv. Aktivitetene vil inneholde både innendørs og utendørs opplæring.


Omfang
Vi valgt å ha fokus på aktiviteter der læring skjer gjennom å gjøre, og har planlagt aktiviteter hver måned.


Priser
Jakt og fiskeskole er gratis for våre medlemmer.
Det som ikke dekkes er skudd og duer på leirduebane, samt mat, drikke og annet personlig behov for turer og overnatting. Kurs, samlinger og skyting på simulator på oppsatt tid er inkludert. Det er en forutsetning at deltakere tegner medlemskap. Transport til møtested for møter og turer må ordnes av foresatte.


Påmelding
Du må være medlem for å delta på jakt og fiskeskolen, men det er ikke pliktig oppmøte. Enkelte arrangementer vil være avhengig av påmelding. Vi har også arrangementer som er åpne for alle, slik som fiskevinter, fiskesommer og fiske for alle.


Spørsmål/Påmelding
Kontakt: Jon Anders Martinussen, Tlf: 911 84 305, E-post: jon.anders.martinussen@gmail.com​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.