Kurs i harvefiske er flyttet
Publisert 07.05.2021 12:31
Oppdatert 20.05.2021 07:43
Kurs i harvefiske er flyttet
Kurset er flyttet til Nysætertjernet lørdag 22. mai kl. 17.00 til ca. 20.00. Påmelding i Aktivitetskalenderen. Se lenger ned i artikkelen for veibeskrivelse.
Harvefiske er vårens og høstens mest effektive fiskemetode etter ørret!

Utstyr og teknikk har mange varianter, og selvfølgelig noen godt bevarte hemmeligheter. Med riktig temperatur i vannet, blir ørreten mer aktiv etterjakten på fast føde. Fiske foregår i mørket, og ofte kan ørreten hugge til nær skotuppen din. Fiskemetoden er særdeles spennende, ofte skvetter du tilnår tilslaget skjer, pulsen øker og det vil gå noen spennende sekunder før du kjenner hvilken størrelse som henger på i andre enden. Snittstørrelsen
på ørret som angriper på denne tiden av døgnet, strekker seg ofte over steikepannens mål. Muligheten er alltid til stede for en riktig storfangst?

Når du først løser denne gåten, og får din første fisk på land. Ja, da er det kun en ulempe - du blir hekta!

Det brukes oftest haspel og teleskopstang eller begge deler. Stangvalg er veldig individuelt - til å begynne med kan du bruke det du har, men bruk det riktig - det hjelper vi deg med.

Har du ikke egen stang, så ikke fortvil. Det vil bli produkt og utstyrspresentasjon, og du får herved en god oversikt over hva du eventuelt mangler av utstyr. Det vil også være mulig å låne utstyr, men da er det fint om du kan gi oss beskjed når du melder deg på.

Det er begrenset med antall deltakere, så vær tidlig ute med din påmelding.

Ta gjerne med noe å sitte på. Klær, mat og drikke etter eget behov. Kurset gjennomføres uansett vær. Dårlig vær = ofte godt harvefiske!

Veibeskrivelse:
Kjør Hadelandsveien (gamle rv 4) til Grua. Rett nord for stasjonen tar det av en vei østover, merket til skytebanen. Kjør ca, tre kilometer på bomvei.
- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.