Leder har ordet: Lerdueskytingen over for i år
Publisert 14.09.2020 11:30
Oppdatert 14.09.2020 11:30
Tirsdag 8. sept var siste skytedag på Nysetra for i år med ca 15 fremmøtte skyttere.

Etter at første serie var gjennomført, var det tid for trekning om gavekort hos Jaktia for skyttere som hadde skutt mer enn 8 serier gjennom sesongen. Dette gjaldt i alt 24 skyttere. Knut gjennomførte trekningen med stødig hånd. Gavekort kr 500 ble vunnet av Ingar Becsan, gavekort kr 1000 av Håvard Øiom og gavekort på 2000 kr ble vunnet av Gudmund Larsen.

Sesongen kom litt tregt i gang pga Korona-situasjonen. Vi måtte ha godkjenning av kommunelegen, noe vi fikk etter søknad hvor vi beskrev sikkerhetsopplegget som Morten, Knut og Dag, og noen til, kom fram til under oppstartsdugnaden. Vi fikk skryt for godt gjennomtenkte sikkerhetsopplegg i forbindelse med skytingen, men de mente vi manglet beskrivelse av sikkerhetsrutinene ved skytebanens sanitæranlegg. Så her kan vi forbedre oss, vi har jo fått tillatelse til å sette opp en utedass borti skogen.

Det har i alt vært 29 ordinære treningskvelder, tirsdager og torsdager. I tillegg har Ruth Inger organisert 3 lørdagsskytinger for nybegynnere og damer. Det har vært betydelig færre deltakere i år enn tidligere, ca 10-12 pr treningskveld i år mot ca 20 i snitt i fjor. Dette kan ha sammenheng med koronasituasjonen, men har nok også sammenheng med at vi ikke kan kjøre gratis opp til skytebanen lenger.

18. august ble det arrangert klubbmesterskap. Knut ble, som så mange ganger før, klubbmester med 46 poeng. Ingen andre var i nærheten av denne poengsummen, så nå må vi andre skjerpe oss. Veteranklassen ble vunnet av Oddvar Rogneby, og dameklassen av Anne Karin Tøien.

Skytingen har gått uten nevneverdige problemer. Knut har passet på utstyr, nok duer og nok kuler og krutt, og organisert mannskapene på en aldeles glimrende måte. Vi gir ham en uforbeholden takk. Skytebanen er ikke bare skytetrening, men er også en viktig sosial møteplass der man skravler og drikker gratis kaffe. På skytebanen møter man folk fra alle samfunnslag, og der oppe er alle befriende like.

Beste hilsen Dag Berge

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.