Om oss
Publisert 12.01.2019 12:02
Oppdatert 23.04.2019 09:25
Velkommen til Lunner Jeger- og Fiskerforenings hjemmesider!

​Her skal vi prøve å gi deg en liten smakebit av hva vi har å tilby deg som jeger, fisker og friluftsinteressert. Lunner Jeger- og fiskerforening ble etablert i 1931. LJFF er tilsluttet Norges jeger- og fiskerforbund, og er i dag en stor lokal forening i Oppland. For tiden har vi om lag 300 medlemmer.  Formålet til LJFF er å knytte medlemmene våre sammen i felles arbeid for å fremme felles interesser i jakt, fiske og friluftsformål.

Adresse:
Lunner jeger og fiskerforening
postboks 1
2713 Roa

Epost:
lunnerjff@gmail.com

Styret 2019-2020
Klikk på denne lenken

Tlf. leder Dag Berge: 926 03 366

Bankforbindelse:
Sparebank 1 Ringerike Hadeland
kontonummer: 2030 66 50727

Organisasjonsnummer:
993895601

Terreng 
LJFF disponerer 30 tusen mål med skogområder, hvor vi har mange fiskevann. Vi samarbeider med Lunner Allmenning om viltforvaltningen i deres terreng. Terrenget er delt inn flere områder, Klattertjern, Nysetra og Harestulia. Ved siden av dette grenser Lunner mot flere flotte terreng blant annet Marka.

Kurs / Opplæring
Vi legger vekt på å utdanne egne instruktører innenfor de viktigste områder. Vi er meget aktive innen fiskekultivering og viltpleie.

Medlemmer
Lunner Jeger og Fiskerforening har ca. 300 medlemmer og ble etablert i 1931. Foreningshytta vår er Nyseterhytta som ligger ovenfor Nysetergruvene.  Her har vi også vår leirduebane som driftes av skytebaneutvalget gjennom sommeren. I slutten av sesongen arrangeres klubbmesterskap hvor klubbens mester med hagle kåres.  

Ljff driver også med utfisking av sik i Korsvann for Lunner almenning, et godt samarbeid som vi har hatt i mange år.  Jaktutvalget i foreningen administrerer bla. fordeling av rådyrjakt for Lunner almenning

Hvert år gjennomfører foreningen Jegerprøvekurs med et stort antall nye jegerprøvekandidater.

- Annonse -
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.