Vellykket jaktkveld på Grendehuset med Høgfoss og Fallan
Publisert 04.04.2019 17:43
Oppdatert 04.04.2019 17:47
Vellykket jaktkveld på Grendehuset med Høgfoss og Fallan
Onsdag 3 april 2019 hadde 60 medlemmer funnet veien til grendehuset i Søndre Oppdalen for å høre på Runar Høgfoss, med kompiser, sine jaktfortellinger og flotte filmsnutter.

​ Det ble vist filmer fra mange typer av det som kan kalles «normal norsk jakt», som beverjakt, harejakt, rypejakt, skogsfugljakt, elgjakt, bukkejakt med lokking, rådyrjakt med hund, samt reinsdyrjakt, ja til og med en hjort kom på knippet på en elgjakt. Filmene var fulle av den type «ertehumor» som ofte er mellom jegerne, særlig inne på hytta om kveldene, men også ute i terrenget. Harejegerne som kjekler om hvilken bikkjetype som er best var en klassiker. I pausen var det kaffe og kaker.

Runars ledige og folkelige måte å fortelle på sammen med flott natur, spennende jaktsituasjoner, og munterhet blant jegerne på filmene, gjorde at de fremmøtte hadde en trivelig kveld, og ser fram til jakta.

Ungdomsutvalget, ved Ole Henrik Tveten og Eirik Hagen var ansvarlig for arrangementet, noe de gjennomførte til terningkast seks. Veldig moro å se så mange deltakere på et LJFF arrangement.

Hjertelig takk for en fin kveld.
Dag Berge (repr. for de fremmøtte)

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.