AVLYST ! Valdresmesterskapet 2021 for fuglehund!
Anders Frøberg
Publisert 19.01.2021 09:03
Oppdatert 26.02.2021 09:12
AVLYST ! Valdresmesterskapet 2021 for fuglehund!
Valdresmesterskapet er AVLYST! Lørdagens arrangement er dessverre avlyst. Vi har hatt folk ute i terrengene og føret er såpass dårlig at det ville vært uforsvarlig å gjennomføre prøven. Det ligger et par centimeter skarp skare på toppen og tung, grov snø under. Slikt føre vil kunne være skadelig for hundene, samt at det kan ødelegge jaktlyst og motivasjon for uerfarne hunder. Værmeldingene viser heller ingen tegn til forbedrede forhold, derfor ser vi det som helt riktig å avlyse årets prøve. MVH Fuglehundgruppa ØSJFF Valdresmesterskapet 2021 for fuglehund! Lørdag 27. februar 2021 går Valdresmesterskapet av stabelen. Det blir opprop kl 8.00 på Lidar Skule i Skammestein, ca 6 km før Beitostølen. Startkontingent for mesterskapet er 200,- per hund (betales per vipps eller kontant ved opprop). Videre fordeles vi på to partier med dommere, og kjører så ut i terrengene. Det planlegges dessverre ikke noe jegermiddag i år, grunnet situasjonen med Covid-19. Likevel vil beste UK- og AK-hund bli kåret og premiert. Påmelding på mail til fuglehund@osjff.no. Husk navn og alder på din hund. Velkommen skal dere være til en uhøytidelig og trivelig dag i fjellet!

​​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.