Jakt
Publisert 07.02.2016 23:05
Oppdatert 07.03.2016 13:31

​​​​00099059header.png

Skjåk Jeger- og Fiskarlag arbeider for rekruttering, samt vedlikehald av interesse for jakt, fiske og friluftsliv i Skjåk kommune. Dette skjer blant anna gjennom kurs, foredrag og utlånstilbod. Skjåk Ålmenning er den største grunneigaren i Skjåk kommune, og dekkjer ca 2 millionar dekar og 95 % av arealet i kommunen. Innbyggjarar i Skjåk har store fordelar med tanke på jakt i Skjåk Ålmenning som kan tilby blant anna jakt på alle dei fire store hjortevilta som finst i Noreg. Skjåk Jeger- og Fiskarlag leiger blant anna ut hytter i gode jaktområde. I tillegg har laget ei kråkefelle og tilbod om åtebrakke for rovviltjakt. 

Meir informasjon om moglegheiter for jakt, besøk internettsida: www.skjak-almenning.no ​ 

For leige/lån av naust og båt; ta kontakt med laget sin materialforvaltar Ola Jon Staurust på telefon: 46 92 98 02 . DSCN4476.JPG

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.