Jakt for nybegynnere
Publisert 22.02.2018 15:47
Oppdatert 22.02.2018 20:18
Jakt for nybegynnere
Nye og erfarne jegere i skjønn forening rundt bålet

​​​​Vi vil jobbe for å få flere aktive og trygge jegere​

Mange gjennomfører jegerprøven, men uteblir når jakta starter. Denne utfordringen må løses for å sikre rekruttering av nye jegere i årene som kommer. Bare halvparten av dem som avlegger jegerprøven hvert år betaler jegeravgiften og kommer seg ut på jakt. Dette vil vi i SLJFF gjøre noe med.


Vi arrangerer fellesjakt

Har du gjennomført jegerkurs og bestått jegerprøve? Da er det på tide å komme seg ut på jakt! Denne muligheten får du gjennom foreningens tilbud om fellesjakt for nybegynnere og andre interesserte. Her kan du som fersk fremadstormende jeger møte de gamle ringrevene i det fellesskapet som blir til rundt jakta. Vi arrangerte vår første fellesjakt senhøsten 2017. Der fikk de nye jegerne med gjennomført kurs og bestått eksamen bli med på rådyrjakt. Alle fikk være med ut på post og de som ønsket det fikk utlånsvåpen til disposisjon. Alle fikk være med ut på post for å lære et og annet triks fra de mer erfarne og noen fikk også følge hundefører.  


Tidspunkt for fellesjakt vil legges inn i vår aktivitetskalender og på våre facebooksider. 


Bilder fra fellesjakta senhøsten 2017- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.