Introfiske i Snertingdal 2018
Bergfinn Alund
Publisert 17.04.2018 23:34
Oppdatert 17.04.2018 23:34
Fra 1. mai og frem til 31. oktober kan du bli med på over 250 introfisketurer over hele landet i NJFF sine lokalforeningers regi. Turene er åpne for alle som vil lære mer om sportsfiske, enten du er nybegynner eller dreven. Snertingdal JFF satser på 3 introfiskekurs. Et foreldrefiskekurs i slutten av mai. Et kurs for mark, spinner og sluk i juni, og et kurs i meite/ moderne meite medio juli. Se i kalender for nærmere info. ​​I hele 2018 er det en ekstra satsing på sportsfiske i NJFF. Både lokalforeninger og fylkeslag har planlagt fisketurer som alle kan være med på. - Mye av hensikten med turene er å tilføre deltagerne mer kunnskap om spesielle fiskearter/-teknikker. Her blir du altså ikke satt alene igjen på en odde med ei fiskestang, men fulgt opp av erfarne instruktører fra arrangøren, sier prosjektleder i NJFF, Henning Ottarsrud. Han forteller at det har vært lyst ut midler i organisasjonen og at responsen har vært svært god. - 124 foreninger og fylkeslag har søkt om støtte til 253 introfisketurer. Responsen er faktisk en god del høyere enn da vi lyste ut introjaktmidler i fjor. Dette er noe organisasjonen virkelig ønsker; få flere folk ut på fisketur, fortsetter Ottarsrud. Mye spennende å velge i Det er stor variasjon blant introfiskeaktivitetene og de foregår i alle de flotte og varierte landskapstyper som Norge har å tilby; fjord, fjell, skog, lavland, kyst og hav. - De fleste turene er gratis og det hadde jo vært en drøm å kunne være med på alt dette. For egen del er det umulig å plukke ut noen spesielle favoritter, men det kribler godt nå. Mer informasjon blir lagt ut på njff.no i slutten av april, så her er det bare å følge med og melde seg på, oppfordrer Ottarsrud.
Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Smøla Havfiskesenter
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.