OPPDATERING AKTIVITETER I SNERTINGDAL JFF.
Bergfinn
Publisert 12.04.2020 11:06
Oppdatert 12.04.2020 11:06
OPPDATERING AKTIVITETER I SNERTINGDAL JFF.
Camp i vinterdrakt
Snertingdal JFF følger situasjonen med Korona-viruset fortløpende. Vår anbefaling er å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger i forhold til smitteverntiltak, arrangement og reiser. Rådene kan endres fra dag til dag, og det er stadig utvikling i smitteforløpet. Pr dd så lettes det litt på karantene bestemmelser og bla barnehager og de første trinn i skolene skal komme i gang igjen. Gitt den utviklingen som nå har vært og er, har SJFFs styre i dag besluttet å forlenge utsettelse/avlysninger av alle SJFF sine arrangementer fram til 04.05.20. Til andre uka i mai. Vi vil da ta en ny vurdering av situasjonen. Det gjelder alle arrangementer både innendørs og utendørs. Dette innebærer avlysing/utsetting av kurs, klubbmesterskap jaktfelt, familiedager og klubbmesterskap, og barne og ungdoms arrangement. Jegerprøven utsettes også til 05.05.20. Vi oppdaterer vår hjemmeside, og FB, for nærmere info. Vi beklager på det sterkeste at vi har måttet ta denne avgjørelsen, men vurderer at dette er det rette å gjøre slik situasjonen nå er. Mvh Styret Snertingdal JFF
- Annonse -
Smøla Havfiskesenter
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.