Status aktiviteter Snertingdal JFF
Bergfinn
Publisert 30.11.2020 22:27
Oppdatert 30.11.2020 22:27
Status aktiviteter Snertingdal JFF
Covid-19
Oppdatering aktiviteter i Snertingdal JFF

Snertingdal JFF har i styremøte 27.10.20. kommet til følgende.
Vår generelle holdning er fortsatt å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger i forhold til smitteverntiltak, arrangement og reiser. Slik vi ser det nå er det en stor usikkerhet med tanke på oppblomstring av smittespredning. Flere som er smittet og mange i karantene i vår kommune.
Vil vi fortsatt ha en redusert aktivitetsplan fremover på ubestemt tid. De aktiviteter vi vil gjennomføre er av typen som vi er sikre på at vi kan gjennomføre og følge anbefalinger i forhold til smitteverntiltak. I hovedsak vil dette bli uteaktiviteter med begrenset deltagelse eller aktiviteter med påmelding.
Vi fortsetter med opplæring/introjakter og barne og ungdomsaktiviteter som kan arrangeres.
Jegerprøven vil bli prøvd arrangert i fra februar. Årsmøtet avholdes som vanlig 3 søndag i februar 2021.
2021 er NJFF 150år. Og det skal markeres på flere måter. Første arrangement er utebursdag lørdag 13.02.21. Dette er en bursdagsfeiring som er for alle over hele landet. Vårt arrangement vil bli avholdt på basecampen vår.
Nærmere info kommer.
Gjennomføring av andre aktiviteter vil bli vurdert forløpende og vi setter igang så fort situasjonen er slik at vi er trygge på gjennomføring.
Arrangement aventeres i medlemsblad som kommer ut nå i desember, på hjemmesiden vår, samt FB og instagram. Følg med så får vi en sen høst og vinter med de aktiviteter vi er sikre på å gjennomføre.
Aktiviteter vil bli arrangert etter gitte gjeldende retningslinger for arrangement under korona virus epidemien.
Vi oppdaterer vår hjemmeside, og FB, for nærmere info.
Ha en fortsatt flott senhøst i skog og mark.
Mvh
Styret
Snertingdal JFF
- Annonse -
Smøla Havfiskesenter
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.