Friluftsliv for ALLE!
Publisert 30.08.2016 09:05
Oppdatert 30.08.2016 09:08
VTJFF har en lang rekke aktiviteter under friluftlivets uke. Med tradisjonelle og flere nye aktiviteter er det noe for absolutt alle.

​Friluftsliv for alle - Raufoss

På vår stand i Minneparken på Raufoss selger vi elgburgere, informerer om foreningens aktiviteter og deler gode jakt- og fisketips. Det blir mulig for å prøve fiskelykka i elva sammen med engasjerte instruktører, og fiskeutstyr har vi til utlån.

Fredag 2. september 17-20

Lørdag 3. september 11-16 


Friluftsliv for alle - Stenberg (tjernet ved Vollumfjøset)
Fredag 2. september klokka 21 deltar vi under det som vil bli en speisell kveld, med salg av tørket reinskjøtt og drikke, under forstillingen "Viddas Magi" - skildringer av fangstmannen Kemi.

Les mer på denne plakaten

Viddas magi.pdf


Matkurs

Fangstmetoder, fiskens levesett, rensing, filetering, hygiene, tilbereding av en fiskerett og spising av denne - kort sagt alt i løpet av en kveld. Husk påmelding. Se plakat under.

Mandag 5. september 17:30-21:00 på Nysætra

Arrangører: Kvinneutvalget og Fiskeutvalget i VTJFF

Matkurs.pdf


Høsttreffet for ungdom
I samarbeid med Snertingdal JFF inviterer ungdomsutvalget alle ungdommer til et nytt og spennende arrangement. Det blir pil og bue, leirdueskyting og øksekasting med erfarne og dyktige instruktører. Servering. Se plakat under for mer informasjon.

Fredag 9. september 17:00-21:30 på Nysætra

Ungdomskveld Nysætra.pdfVelkommen!- Annonse -
Følg oss på Facebbok
Hunnselva
Vestre Toten kommune
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.