Lyst på litt påfyll av treningstips?
Publisert 06.01.2017 18:40
Oppdatert 15.01.2017 21:58
Lyst på litt påfyll av treningstips?

​​​

Vinteren og kulda er her og da er tid for litt inneaktiviteter. For en hagleskytter så kan det dreie seg om en del treningstips og mentale forberedelser.

Etter en lang skytekarriere har Tore Brovold laget et foredrag som han kommer og holder for VTJFF. Dette foredraget omfatter skyteteknikk, mentale forberedelser, kosthold samt en del andre tips og hint for hvordan vi kan forberede oss for en konkurranse.

Dette er et foredrag som passer for alle uansett nivå innen skyting.

Foredraget retter seg primært mot hagleskyting men det er også noe som kan brukes mot annen skyting også. Pris pr. deltaker er 375,- Påmeldingsfrist: 10.02.17 til lerdueutvalget, Roy Arne Wold, send sms med navn og tlf.nr. til 90188787 

Tid og sted Nysætra mandag 13 februar klokka 17:00-20:30 

Han tar også med seg noe skytevester med tanke på prøving hvis det skulle være noen som trenger noe utstyr til sesongen. De som ønsker å ta mål for eller prøve vester må være ute i god tid helst ikke senere enn klokka 16:00  Gå inn i nettbutikken å se om det er noe som er av interesse. www.brovold-shooting.no


- Annonse -
Følg oss på Facebbok
Hunnselva
Vestre Toten kommune
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.