Jenter
Eirik Andreassen
Publisert 08.02.2016 17:27
Oppdatert 19.04.2016 14:06
Jenter
Jenter på jakt...
Jenter
...og på skytetrening.
De lokale fiske-, skytter og jegerforeningene i Oslo arrangerer ulike tiltak for å fremme interesse og muligheter for kvinner og unge jenter som ønsker å drive aktivt med jakt og fiske.
Mange av tilbudene er lavterskel, det vil si at foreningene som holder arrangementene låner ut utstyr slik at også kvinner og unge jenter som ikke er aktive eller har jakt- og fiske utstyr selv kan delta.

Foreningenes tilbud til kvinner og unge jenter er alltid godt bemannet og gir for nysgjerrige jenter eller kvinner en god inngang til et særdeles hyggelig og sosialt jakt- og fiskemiljø i Oslo. For aktive kvinnelige jegere vil jakttilbudene kunne gi en enkel inngang til jaktområder i regi av foreningene.

Sjekk ut foreningenes ulike tilbud i aktivitetskalenderen under NJFF Oslo. Her vil du finne ulike jaktaktivteter som tilbud om jakt på elg, rådyr eller bever eller rene rifle- eller hagletreningsdager på bane. De to aktive fiskeforeningene har også tilbud til kvinner og unge jenter, som kastekurs og flybindekurs.
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.