Online-kalender for medlemmer
Publisert 08.02.2016 17:28
Oppdatert 07.03.2016 15:57
Hold deg oppdatert på hva som skjer også i de andre lokallagene. Her finner du fylkets og lokallagenes aktiviteter i en åpen google-kalender for synkronisering med egne kalendre.

​​​​​​​​​​KALENDER 2015
Denne kalender​​en kan du synkronisere med egne enheter og er åpen fra Gmail/Google. Du kan legge til denne kalenderen i din egen gmail-konto ved å velge "legg til en venns kalender" og så benytte e-postadressen "njffoslo@gmail.com"

Vil du åpne kalenderen i egne browser: ​/fylkeslag/oslo///www.google.com/calendar/embed
Bruker du en enhet som støtter iCal-formatet: /fylkeslag/oslo///www.google.com/calendar/ical/njffoslo%40gmail.com/public/basic.ics

Bruker du en enhet som foretrekker X​ML: /fylkeslag/oslo///www.google.com/calendar/feeds/njffoslo%40gmail.com

I kalenderen er det lagt inn faste ukentlige/månedlige aktiviteter med åpnings-/treningstider. Brukere oppfordres til å sjekke lokallagenes egne web-sider for eventuelle endringer i aktivitetene.

​​
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.