Om-oss
Publisert 08.02.2016 13:01
Oppdatert 14.02.2018 17:36
Møteplass for jegere og sportsfiskere på Høybråten og omegn.

​I Høybråten jeger- og fiskerforening (HJFF) møtes de som er interessert i fiske, jakt og skyting. Noen medlemmer har dette som hovedinteresse, men de fleste av oss kan kun prioritere dette sånn inn i mellom. 

Alle er​ velkommen

Foreningen er meget inkluderende og vi ønsker å bidra til at medlemmene kan få dyrke og utvikle sin interesse for jakt og fiske, enten man er nybegynner eller mer dreven.

Barn og unge
HJFF har et særlig fokus på å legge til rette for at barn og ungdom kan utvikle interesse for fiske og etter hvert også jakt. Mange av hovedaktivitetene i foreningen er konsentert om Barne- og ungdomsutvalgets samlinger - dagsturer eller overnattingsturer til Skålsjøhytta.

Mange tilbud
HJFF har en lang og stolt tradisjon i lokalmiljøet nord i Oslo, og har gjennom årene bidratt til å legge til rette forvaltning av fiske og utbygging av skytebane. Takket være denne innsatsen har foreningen i dag en egen haglebane, egen hytte i Østmarka og klubbhus på Losby. Dette er tilbud som dagens medlemmer nyter godt av. Les mer om dette på disse sidene.

Velkommen blant sportsfiskere og jegere!


​​​​​

Styreverv
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.