Utleie av jakthytte, Golfhytta, i Nord Odal
Publisert 10.11.2020 19:57
Oppdatert 10.11.2020 20:05
Utleie av jakthytte, Golfhytta, i Nord Odal
Utleie av jakthytte, Golfhytta, i Nord Odal
Nordstrand JFF har inngått avtale om å leie ”Golfhytta” i Nord-Odal på årsbasis. Inkludert i hytteleien er også 4 småviltkort og 4 kort på rådyr
​​​Dette er en tømmerhytte som ligger ved vei i skogsterreng  midt i
jaktterrenget til Nord-Odal kommuneskoger. Det er ca 1,5 time å kjøre fra Oslo. Med hytteleien følger rett til rådyrjakt og småviltjakt iet terreng som har bra med skogsfugl, hare og rev.
Hytta har kjøkken, oppholdsrom og to soverom og det er grei soveplass til 4-7 personer. 
Det er solcellepanel og kokemuligheter med gass. Kjøkkenet er ellers greit utstyrt for matlaging. Det er utedo og man må ha med seg vann.
Det er bom før hytta, betales via sms.

Jaktmuligheter.

Med hytta følger 4 upersonlige jaktkort for rådyr. Det betyr at medlemmer som leier hytta kan skyte rådyr inntil det er felt fire dyr. Deretter må vi kjøpe personlige rådyrkort som er tilgjengelige gjennom vår kontaktmann. Et kort koster ca kr 1000 og kan benyttes hele sesongen.

Når det gjelder småviltjakt, følger det fire upersonlig jaktkort med hytta. Det betyr at inntil fire medlemmer som leier hytta, fritt kan jakte småvilt i terrenget til kommuneskogene.

Fiske og andre friluftsmuligheter

I Nord-Odal er det mange vann med fiskemuligheter, gjennom Sand JFF (se hjemmesiden) er det mulig å kjøpe fiskekort og låne båt i flere vann. Det er selvsagt også muligheter for sopp- og bærplukking og om vinteren er det oppkjørte løyper like ved hytta. Det er flott turterreng, med oppmerkede stier rundt hytta, så det er nok av fritidssyssler om ikke alle som er med jakter. Akebakken ligger rett bortenfor Golfhytta.

Organisering, bestilling og priser.

Send forespørsel til twl@multiconsult.no​

Hytteleie med småvilt- og rådyrjakt koster kr 250,- per person per døgn

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.