Fiske
Henrik Linnerud
Publisert 08.02.2016 13:02
Oppdatert 27.03.2019 14:05
Fiske

​​​​​​​Nordstrand JFF har et arbeidslag (lag 702) som er tilknyttet Oslomarkas fiskeadministrasjon (OFA). OFA forvalter fiskevann i Oslomarka ved å sette ut fisk, kalke, informere publikum mv. Vårt lag har ansvar for 13 vann øst Grønmo og vi har lagshytte på Smørhullet, litt syd for Langvann. De tre siste årene har vi jobbet for å bedre bestanden av ørret i Nordre Trollvann og Sølvdobla ved å ta ut fisk fra bestanden i vanna. Dette er utført med garn og ruser. Videre setter vi ut ørret fra klekkeriet til OFA i flere av lagsvannene. 

 OFA-laget samles av og til for en fisketur eller sammenkomst. Som regel blir det en fisketur i Østmarka eller Nordmarka, men vi har også tatt turen til Oslofjorden og Hvaler for å prøve sjøørret fiske. 

Kontakt Henrik Linnerud, e-post: hlinnerud@gmail.com

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.