Jakt
Jan Skundberg
Publisert 08.02.2016 13:02
Oppdatert 04.03.2019 14:46
Jakt

​​​​​​​​​​Jaktutvalget i Nordstrand JFF har som mål å sikre medlemmer et godt, grunnleggende jakttilbud og å tilby jakt- og kurspakker til nyutdannede jegere slik at de får en bra og trygg start på sitt jegerliv. Vi jobber utrettelig med å tilby attraktive jakttilbud til medlemmene. Vi har noen faste tilbud i tillegg til at vi prøver ut nye ting. Følg med jaktsidene for å få en komplett oversikt over tilbudet, ta kontakt hvis du ikke finner noe som passer. Spesielt oppfordrer vi førstegangsjegere til å ta kontakt!

I 2019 tilbyr som vanlig tilby organisert elgjakt og rådyrjakt med hund og lokale jaktledere i Nord-Odal. I tillegg disponerer vi en velutstyrt hytte, Golfhytta, midt i jaktterrenget, og vi har jaktkort for rådyr- og småviltjakt. Jaktterrenget i Nord-Odal ligger bare vel en time fra Oslo og er lett tilgjengelig med et nett av skogsveier. 


 

Elgjakt 4.-6. oktober.

Jakta passer både for erfarne og for nybegynnere. Det vil bli gitt opplæring og oppfølging underveis for de som er ferske. Jakta blir ledet av en erfaren jaktguide som disponerer flere hunder. Jakta går over tre dager med overnatting på Gjedevasskoiene. Dette anlegget består av en hoverdhytte med godt utstyrt kjøkken, oppholdsrom og sanitærrom og to sovehytter med køyesenger og gulvmadrasser.
Det er samling kvelden før jaktstart, altså torsdag 3. oktober, til møte med jaktledere og orientering om årets jakt.
Krav til utstyr og formalia:
 • Må være over 18 år
 • Gjennomført jegerprøve
 • Bestått skyteprøve med den rifla som benyttes
 • Betalt jegeravgift for storviltjakt
 • Jaktradio med norske frekvenser
 • Sovepose/sengetøy
 • Mat til eget forbruk.
​Prisen er som før kr 1500 per jaktdøgn, altså kr 4 500 for hele jakta. Dette betales av dem som har fått tildelt plass, senest 1. september.
NB Begrenset antall plasser, som før er det først til mølla som gjelder.
Påmelding: send e-post til  Anne I. Wikdal

 

Rådyrjakt med hund og guide 14. og 15. november

Rådyrjakta passer også for både erfarne og nybegynnere. Jakta ledes av en lokal jaktleder som har flere hunder, og han planlegger drevene og posteringene. Det kan jaktes både med hagle og rifle, og de som ønsker, kan ta med begge deler slik at det kam varieres i forhold til postene.
De er mulig det blir anledning til å felle elgkalv i løpet av jakta.
Tilbudet omfatter to dagers jakt og to overnattinger i Gjeddevasskoiene. Trolig blir det en samling kvelden før jakta. Rådyrkjøtt kan kjøpes meget rimelig av den som feller dyr.
Krav til utstyr og formalia:
 • Må være 18 år
 • Gjennomført jegerprøve
 • Betalt jegeravgift (for storvilt viss du også skal jakte elg)
 • Avlagt storviltprøve (skyteprøve) viss du skal benytter rifle
 • Jaktradio med norske frekvenser
 • Sovepose/sengeklær
 • Mat til eget bruk
Prisen er kr 1500 for to dagers jakt og to overnattinger. Betaling skjer når vi kan bekrefte plass, vanligvis senest 15.september.

 
NB: det er begrenset plass og det er først til mølla som gjelder.
Påmelding: send e-post til  Anne I. Wikdal​

 

Bukkejakt fra 10. august

Jakt på voksen rådyrbukk foregår med og uten lokking så lenge brunsttida varer, vanligvis i et par uker fra jaktstart. Knyttet til at vi disponerer hytte, har våre medlemmer tilgang til jakt i Nord-Odal kommuneskoger. Dei som bruker Golfhytta i denne perioden får kart av vår lokale kontaktmann der mulige poster er angitt. Med hytta følger det fire rådyrkort. De fire første som feller dyr, betaler kr 1000. Hvis det blir felt fire dyr, må de som ønsker å jakte rådyr etter dette kjøpe kort fra vår kontaktmann. 
Pris for hytteleie er kr 250 per person/døgn

 
Leie av Golfhytta (m. jaktkort) avtales med Anne I. Wikdal​.
Her er det også først til mølla som gjelder

 

Skogsfugljakt fra 10.september

Nordstrand JFF disponerer fire upersonlige jaktkort for småviltjakt i Nord-Odal. Kortet gir muligheter til å jakte i et variert skogsterreng der det i mange år har vært en fin bestand av skogsfugl.  Det er selvsagt lov å benytte hund. (Nord-Odal har vært ulvefritt i flere år, og det er et godt system for varsling av ulvefare). Etter 25.9 er det samjakt, men områdene er så store at det ikke er problemer med å tilpasse seg elgjakta.  
Pris for hytteleie inkludert småviltkort er kr 250 per person/døgn
Leie avtales med Anne I. Wikdal​ og det gjelder først til mølla

 

Rådyrjakt eller harejakt med egen hund fra 25.10

Etter at elgjakta er slutt, ca 5. november, er det mulig å drive rådyrjakt eller harejakt med egen hund

 
Tid for leie av Golfhytta bestilles fra Anne I. Wikdal​
Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.