NJFF-ung
Publisert 08.02.2016 13:02
Oppdatert 14.11.2018 23:23

​​​​Nordstrand JFF starte opp ungdomsgruppa igjen og ønsker å skape et engasjement og friluftslivglede blant bydelens ungdom. Naturen ligger rett utfor døren vår og er full av muligheter for oss alle. Vi i Nordstrand JFF har selvfølgelig et fokus på å forvalte, men også høste av naturens overskudd og bedriver jakt og fiske som hobby, idenskap og rekreasjon til glede for både dyr og mennesker. Personlig er det å fiske og jakte utrolig givende. Mestringsfølelsen og gleden er stor når du skyter din første Orre etter en lang forberednings tid og hard jakt. Eller når du drar din første ørret i land etter timer med fisking i et stille vann. Og kunne lese naturen, se etter spor eller plukke urter og vekster til gryten over bålet i leiren. Det er disse verdier og gleder vi vil dele med bydelens ungdom og ønske velkommen til en uforpliktende og inspirerende naturopplevelse med erfarende jegere og fiskere.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.