Skyting
Publisert 08.02.2016 13:02
Oppdatert 09.06.2020 21:24
Skyting

​​​​​Vi leier skytebane på Annekloppa skytebane Rælingen hvor vi kan skyte både rifle og hagle. I tillegg til våre glimrende hagleinstruktører har vi nå også approbert rifleinstruktør i Lasse Christensen (952 11 311). Det betyr at vi nå også kan gjennomføre storviltprøven på Rælingen. Datoene legges ut i aktivitetskalenderen. Vi selger skudd i de tre store kalibrene (6,5×55, .308W og .30-06) på stedet.

Oppstart på Annekloppa 2020​​​​

Vi ønsker å komme i gang med skyting på Annekloppa, vi har åpnet for hagleskyting med påmelding.

Har du ikke oppskyting på rifle fra i fjor så kan vi ordne dette, men da må det tas kontakt på forhånd. ​ 

Vi kommer til å skyte lagvis i 1 time hvert lag med 3 skyttere pr lag. 

18-19, 19-20 og 20-21

Får å skyte må dere sende sms til meg for påmelding. Skriv fullt navn og ønsket tid for skyting så svarer jeg opp. 

Ole Petter Langholm Tlf: 911 00 288
Priser 2020

  • Hagleskyting serie inkl. 25 skudd og duer: 80,- for medlemmer og 100,- for andre
  • Trening rifleskyting ekskl. skudd: 50,-
  • Skyteprøve storvilt ekskl. skudd: 125,-
  • Rifleammunisjon helmantel (6,5×55, .308W og .30-06): 10,- pr. skudd

Vi gjør oppmerksomme på følgende ifm. medlemsskytingen:

  • Når dere ankommer skytebanen er det forbudt å bære våpenet fra bilen nedpakket i futteral. Våpenet skal tas ut av futteralet i bilen og bæres brukket/åpnet fram til våpenstativet. Dette for at alle skal se at våpenet er ufarlig.
  • Det er dessverre ikke tillatt å skyte med rekyldemper på riflebanen. Det blir så store mengder avgass ut til siden at det ødelegger dørene i skytterhuset. NB: Lyddemper er selvfølgelig tillatt.
  • Vi tillater normalt bare 4 å skyte av gangen på haglebanen. Det er veldig trangt og vi ønsker ikke å utfordre sikkerheten.
  • Det er bare tillatt å bruke helmantel til vanlig trening på riflebanen.

Veibeskrivelse tilskytebanen: Følg E6 nordover. Ta av til Lillestrøm på Karihaugen. Følg veien forbi A-Hus (på høyre hånd). Det første dere støter på når dere kommer ut av Lillestømtunnellen er ei rundkjøring. Ta til høyre ved skilt mot Enebakk/Flateby. Følg veien til dere kommer til en Kiwibutikk. Herfra er det 6,8 km til dere skal ta av til høyre i en sving. Avkjøringen er merket skytebane og bedehus. Ta av til venstre et stykke opp i veien hvor bommen står oppe. Fortsett over den store parkeringsplassen og ca 150 meter videre på en litt sliten vei så er dere der.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.