Skyting
Publisert 08.02.2016 13:02
Oppdatert 08.06.2021 22:09
Skyting

​​​​​​​​Vi leier skytebane på Annekloppa skytebane Rælingen hvor vi kan skyte både rifle og hagle. I tillegg til våre glimrende hagleinstruktører har vi nå også approbert rifleinstruktør i Lasse Christensen (952 11 311). Det betyr at vi nå også kan gjennomføre storviltprøven på Rælingen. Datoene legges ut i aktivitetskalenderen. Vi selger skudd i de tre store kalibrene (6,5×55, .308W og .30-06) på stedet.

Oppstart på Annekloppa 202​​1

Hei. Da kan vi endelig starte opp skyting igjen, per nå vil det være nødvendig å melde seg på digitalt slik at vi har kontroll på hvem som kommer og når de er der på grunn av smittevern. Påmeldings linker vil legges ut fortløpened her og på Facebook siden vår. 

Vi har tilgang til skyting på mandager på Annekloppa, vi holder på frem til jaktstart. 

Husk eget liggeunderlag for bruk på riflebanen.Påmelding for Mandag 14 Juni

Rifle skyting​

Hagleskyting​

Ole Petter Langholm Tlf: 911 00 288
Priser 2021

  • Hagleskyting serie inkl. 25 skudd og duer: 80,- for medlemmer og 100,- for andre
  • Trening rifleskyting ekskl. skudd: 50,-
  • Skyteprøve storvilt ekskl. skudd: 125,-
  • Rifleammunisjon helmantel (6,5×55, .308W og .30-06): 10,- pr. skudd

Vi gjør oppmerksomme på følgende ifm. medlemsskytingen:

  • Når dere ankommer skytebanen er det forbudt å bære våpenet fra bilen nedpakket i futteral. Våpenet skal tas ut av futteralet i bilen og bæres brukket/åpnet fram til våpenstativet. Dette for at alle skal se at våpenet er ufarlig.
  • Det er dessverre ikke tillatt å skyte med rekyldemper på riflebanen. Det blir så store mengder avgass ut til siden at det ødelegger dørene i skytterhuset. NB: Lyddemper er selvfølgelig tillatt.
  • Vi tillater normalt bare 4 å skyte av gangen på haglebanen. Det er veldig trangt og vi ønsker ikke å utfordre sikkerheten.
  • Det er bare tillatt å bruke helmantel til vanlig trening på riflebanen.

Veibeskrivelse tilskytebanen: Følg E6 nordover. Ta av til Lillestrøm på Karihaugen. Følg veien forbi A-Hus (på høyre hånd). Det første dere støter på når dere kommer ut av Lillestømtunnellen er ei rundkjøring. Ta til høyre ved skilt mot Enebakk/Flateby. Følg veien til dere kommer til en Kiwibutikk. Herfra er det 6,8 km til dere skal ta av til høyre i en sving. Avkjøringen er merket skytebane og bedehus. Ta av til venstre et stykke opp i veien hvor bommen står oppe. Fortsett over den store parkeringsplassen og ca 150 meter videre på en litt sliten vei så er dere der.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.