FM Isfiske 28. februar på Bogstadvannet Avlyst
Oslo Jeger- og Fiskerforening
Publisert 20.02.2021 10:57
Oppdatert 25.02.2021 14:32
FM Isfiske 28. februar på Bogstadvannet Avlyst
Isfiske Foto Vincent Eekhout
På grunn av smittevernregler FM søndag 28. februar.

​​​​
Dette arrangement er desverre avlyst pg smittvernregler.

Konkurransen opp som en «isfisketur» med innlagt FM. Det blir ikke åpen klasse og kun premiering med titler og plaketter. Plakettene ettersendes pr post slik at det ikke blir premieutdeling ved vannet.

Kun forhåndpåmeldte kan delta. 

Påmelding skjer pr e post til Hans Nordli hansnordli2@gmail.com innen torsdag 25. februar. Påmeldingen må inneholde navn, klasse og telefonnummer i tillegg til forening. Det innkreves ikke startavgift.

Gangtiden er utvidet for å spre deltakere ved ankomst. Kl 1000 legges det ut ferdig utfylte startkort og poser som dere kan plukke opp (selvbetjening). Vi oppfordrer alle til å unngå alle former for sammenstimling og gå rett ut på isen etter at startkort er hentet.

Fisket kan starte kl 1100.

Når fisket er over leveres posen for veiing. Når veier har lest opp vektresultatet forlater fisker området. Resultatlister ettersendes pr e post.

Dersom smittesituasjonen forandres slik at isfisketuren blir avlyst vil alle påmeldte få e post i løpet av fredag 26. februar.

Dersom man ikke kan overholde to meters avstand skal munnbind benyttes.

Fremmøte: Roklubben ved Bogstadvannet. (markert med blå trekant på kartet)

https://norgeskart.no/#!?project=norgeskart&layers=1002&zoom=15&lat=6656690.68&lon=256080.68&drawing=_JK_uncBeLQ5a5UiSodi

​ 

- Annonse -
facebook.com/oslojeger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.