Last ned appen Minjegerdokumentasjon
Publisert 14.10.2020 13:09
Oppdatert 14.10.2020 14:49
Las ned appen Minjegerdokumentasjon! Det gjør at tiden på våre riflebaner brukes mest mulig til skytetrening framfor papirarbeid.

​​​​​​​​​​​

Slik ser appen ut på mobilen. Nydelig, ikke sant?

Sommeren 2020 ble appen Minjegerdokumentasjon lansert av Miljødirektoratet. Løsningen er rett og slett genial. Den sparer jegeren for det meste av papirdokumentasjon.

I tillegg har du alltid med deg en kvittering for betalt jegeravgift og en oversikt over dine registrerte jaktvåpen (appen henter data fra Jegerregisteret). Har du tatt i bruk appen, kan du bare legge igjen alt av papirdokumentasjon når du drar på jakt eller skytebanen.

På våre riflebaner sparer vi masse tid når vi kan godkjenne jegernes treningskudd og skyteprøver via appen. Derfor ønsker vi at alle som besøker våre skytebaner skal bruke appen.


Slik bruker du appen «Min jegerdokumentasjon»

  • Last ned appen fra Play Butikk eller App Store. Bruk BankID for å logge inn for første gang.

  • Logg inn på «Min jegerside» på www.jegerregisteret.no og registrer våpnene du tenker å avlegge skyteprøve med.

  • Åpne appen mens du har mobildekning for å oppdatere denne med dataene dine fra Jegerregisteret. Gjør dette før du drar til skytebanen, som kan ha dårlig dekning.

  • Treningsskudd og skyteprøver godkjent i appen blir automatisk overført til Jegerregisteret.

  • Etter registrering er opplysningene tilgjengelige både i appen, på Min jegerside og på det digitale jegeravgiftskortet.


- Annonse -
facebook.com/oslojeger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.