Planlegg trening, stevner og kurs
Eirik Andreassen
Publisert 05.01.2017 16:14
Oppdatert 05.01.2017 17:29
Her kan du slå sammen vår kalender med din kalender for å planlegge aktivitetene dine i år.
Planlegg trening, stevner og kurs
Få oversikten over aktivitetene våre

​Viste du at vi har tre åpne google-kalendre for våre medlemmer?
I den ene har vi samlet alle jaktkurs vi arrangerer, alle jegerprøvekursene våre, alle stevner vi arrangerer og i tillegg har vi lagt inn stevner vi tror kan være interessante for våre medlemmer i en rimelig kjøretur fra Oslo. I den andre har vi satt opp treningstidene til skytebanene våre, og i den tredje har vi samlet kursene som arrangeres av Jakt og Fiskesenteret på Flå. Kan jo tenkes at du har lyst å lære noe nytt eller lære mer i noe spesiellt i år.

Har du Google-konto kan du selv legge til disse kalenderene med din egen. Du får da raskt oversikt om egen aktivitet kolliderer med vår aktivitet, ...eller omvendt :-)

Vi kan ikke hjelpe deg å prioritere, men vi kan hjelpe deg med oversikten.

Her er kalenderen for kurs og stevner, dobbelklikk på aktiviteten så får du mer informasjon. Du kan også bla deg fremover i året for å se kommende måneder:

 

​Bruk følgende adresse for å åpne kalenderen i en hvilken som helst nettleser.
https://calendar.google.com/calendar/embed?src=oslojff%40gmail.com&ctz=Europe/Oslo


Her er kalenderen for treningstider på våre baner:

 

Bruk følgende adresse for å åpne kalenderen i en hvilken som helst nettleser.
https://calendar.google.com/calendar/embed?src=aj8kl56og8n5krlkq0fltot54s%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Oslo


Og her er kurskalenderen til Jakt og Fiskesenteret på Flå:

 

Bruk følgende adresse for å åpne kalenderen i en hvilken som helst nettleser.
https://calendar.google.com/calendar/embed?src=spok5b5b7kg6e0uq4fptqljmnk%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/OsloFor tilgang til kalenderen fra andre program som støtter ICAL-format, benytt adressen under:

Bruk den følgende adressen for å få tilgang til Kurs og stevnekalenderen fra andre program. Du kan kopiere adressen og lime den inn i ethvert kalenderprodukt som støtter iCal-format.


Bruk den følgende adressen for å få tilgang til Treningstidkalenderen fra andre program. Du kan kopiere adressen og lime den inn i ethvert kalenderprodukt som støtter iCal-format.Bruk den følgende adressen for å få tilgang til JFS-kalenderen fra andre program. Du kan kopiere adressen og lime den inn i ethvert kalenderprodukt som støtter iCal-format.

- Annonse -
facebook.com/oslojeger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.