Thea (12) i finalen i FM Jaktfelt Oslo
Eirik Andreassen
Publisert 19.03.2018 15:53
Oppdatert 19.03.2018 15:53
Thea (12) i finalen i FM Jaktfelt Oslo
Venninnene Henriette (15), Hedda (13) og Thea (12)
Thea (12) i finalen i FM Jaktfelt Oslo
Thea (12) i finalen på stående hold. Det er tøft gjort for en junior.
…og det var IKKE fordi det var lavt nivå!

​​Oslo JFF arrangerte fylkesmesterskap i jaktfelt søndag 18. mars.
​Blant alle mennene og noen håndfull kvinner, var også tre up-and-coming skyteglade jenter. ​​​​​​Venninnene Henriette (15), Hedda (13) og Thea (12) tok både arrangører og konkurrentene med storm med sin fantastiske innstilling og gode sportsånd. 
Søstrene Henriette og Hedda hadde ikke brukt våpnene de skjøt med tidligere og er ganske ferske skyttere, men likevel hevdet de seg bra i sin klasse. Venninnen Thea har allerede skutt i to-tre år, og bruker en .17 HMR. Hun deltok på sitt andre fylkesmesterskap for året: helgen før var hun med i Akershus, hvor hun ble nummer tre i sin klasse. Men i FM Oslo tok hun seg altså helt til finalen med 138 poeng!, i selskap med gamle kjenninger som Wemunn Aabø, Eirik Andreassen og Nikolai Brodin. Det er imponerende!

Jentene viser stor jaktfelt-glede. Pappaene Trond og Tomas er jegere og skyttere, og jentene er klare på at jegerprøven skal tas så snart som mulig slik at det blir jakting også på dem. De sier at det er det å være ute i naturen, få frisk luft og at det er veldig gøy å skyte som gjør at de liker å være med på jaktfelt. Dessuten er det bra for konsentrasjonen, noe det var tydelig at de mestret godt. Oslo JFF gratulerer med flott gjennomført jaktfelt, og sender en spesiell gratulasjon til Thea som første juniorskytter i en fylkesfinale i Oslo. Og med dette går utfordringen videre til alle papper og mammaer: ta med de unge. Hvis dere tør, da… Det kan hende de slår dere ned i støvlene!- Annonse -
facebook.com/oslojeger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.