Velkommen til skytedag (med rifle) for damer!
Hege Sorkness
Publisert 13.08.2018 10:07
Oppdatert 13.08.2018 10:07
Skytetrening for kvinner lørdag 18.8. på Hjortebanen (Løvenskiold)
Velkommen til skytedag (med rifle) for damer!
Lørdag 18. august kl 15-17 er det skytetrening for damer på Hjortebanen :)

Velkommen til skytedag (med rifle) for damer!
Fornøyde deltakere på et tidligere arrangement

Oslo JFF inviterer alle kvinner til skytetrening med rifle lørdag 18.8. kl 15-17 på Hjortebanen (Løvenskiold).

Denne dagen har Kvinneutvalget et arrangement på Hjortebanen hvor alle kvinner kan få instruksjon og veiledning i rifleskyting.

Dette arrangementet passer for alle uansett om du aldri har prøvd å skyte tidligere eller om du er en erfaren skytter og jeger. Deltakerne vil bli delt inn i mindre grupper, og vi starter med sikkerhetsinformasjon/opplæring og deretter får du prøve deg på elektroniske skiver (100 meter), og de som vil kan også prøve seg på løpende elg.

Våre dyktige instruktører veileder individuelt tilpasset akkurat ditt behov, og har du ikke eget våpen får du selvfølgelig låne våpen (gratis denne dagen) av OJFF.

Det vil også bli litt servering og muligheter for å treffe mange hyggelige deltakere, instruktører og andre OJFF-ere!

Deltakelse koster kr 100,- (100,- om du ikke er medlem av NJFF), og i denne prisen er det inkludert 10 skudd (kaliber 6,5*55, 30.06 eller .308), servering, instruksjon og ev utlån av våpen. Det er også mulig å kjøpe flere skudd dersom du ønsker å trene mer :)

 

NB! Dette er et arrangement i samarbeid med NJFFs satsning på kvinner, så det er kun kvinner som kan delta på denne aktiviteten!​

- Annonse -
facebook.com/oslojeger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.