Vi åpner skytebanene!
Eirik Andreassen
Publisert 11.05.2020 16:27
Oppdatert 11.05.2020 17:02
Vi åpner skytebanene!
100meteren på Løvenskiold
Vi åpner skytebanene!
..og haglebanen på Gardermoen (Ringbanen) åpner igjen.
Vi åpner skytebanene våre! Med korona-restriksjoner.

Etter de nye retningslinjene fra Regjering og FHI, samt fra NJFF så åpner vi banene våre for trening igjen.

Riflebanene våre har forhåndspåmelding via deltager.no, haglebanen har påmelding ved oppmøte (enn så lenge).

Riflebanene har følgende åpningstider:

100meteren: onsdager fra kl 1600 til kl 2000, lørdager fra kl 1000 til kl 1300. Det er forhåndspåmelding med betaling på deltager.no - https://www.deltager.no/participant/search.aspx?s=Rifletrening%20p%E5%20100meteren​. Du får kjøpe ammo på banen (husk våpenkort og legitimasjon).​​ Se utfyllende info på deltager.no. Du får avlegge storviltprøven iløpet av skytetiden din, booking og betaling på banen. Prøven må gjennomføres etter ordinære regler (2 x 15skudd trening gjennomført, oppskyting med godkjent ammo).  Det settes opp lag hver halvtime. Skytteren må ha med seg alt utstyr, rigge opp, skyte og rigge ned ila skytetiden på 30min. Det gis ildkommando for start og stans. 

Fjellhallen på Myrer: tirsdager fra kl 1800 til kl 2000. Det er forhåndspåmelding med betaling på deltager.no - https://www.deltager.no/participant/search.aspx?s=Myrer%20fjellhall​. Du får kjøpe ammo på banen (husk våpenkort og legitimasjon).​​ Se utfyllende info på deltager.no. Du får avlegge storviltprøven iløpet av skytetiden din, booking og betaling på banen. Prøven må gjennomføres etter ordinære regler (2 x 15skudd trening gjennomført, oppskyting med godkjent ammo). Det settes opp lag hver halvtime. Skytteren møter ved inngangen, det er ikke lov å vente inn i hallen eller i kantinen.

Hjortebanen: fredager fra kl 1600 til kl 1930. Påmelding ved oppmøte. Vi forbeholder oss retten til å avvise deltagere på bakgrunn av antall tillatt på banen samtidig. Det skal skytes på annenhver skive, og det blir booking av løpende elg/hjort på banen. 

Haglebanen har følgende åpningstid:

Ringbanen på Gardermoen: onsdager fra kl 1700 til kl 2100. Påmelding ved oppmøte. Vi forbeholder oss retten til å avvise deltager på bakgrunn av antall tillatt på banen samtidig. Det kan bare kjøpes en serie om gangen.  Vi tar kun kort. 

Felles for alle baner:

  • Hvis du skal skyte liggende, så må du ha med egen matte/liggeunderlag.
  • Det blir ikke mulig å låne våpen eller hørselsvern.
  • Det blir ikke anledning til å skyte i benk.
  • Mulighet for instruksjon/hjelp til innskyting vil være svært begrenset.
  • Vi kan ikke servere kaffe og toalettene er stengt.

Gjeldende regler for storviltprøven finner du her: https://www.miljodirektoratet.no/for-private/jakt-felling-og-fangst/skyteproven/

Velkommen!- Annonse -
facebook.com/oslojeger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.