OJFF inviterer kvinner til å delta på bukkejakt fredag 10. august!
Publisert 24.07.2018 14:17
Oppdatert 24.07.2018 14:21
OJFF inviterer kvinner til å delta på bukkejakt fredag 10. august!
Visste du at Oslo jeger- og fiskerforening arrangerer bukkejakt "bare for kvinner" på selveste sesongstarten for lokkejakt på rådyrbukk?
 

Vi har noen få ledige plasser (3 stk pr 24.07.2018), og som kvinne og medlem i Oslo jeger- og fiskerforening (eller i Norges jeger- og fiskerforening og bosatt i Oslo) ønsker vi å tilby deg å være med på en spennende jaktopplevelse i Nord-Odal kommuneskog fredag 10. august 2018.

Vi møtes på Gjeddevasskoiene i Nord-Odal torsdag ettermiddag og går en runde i terrenget og blir kjent med postene og får en gjennomgang av teori og praktisk jakt. I grålysningen fredag morgen starter selve jakta, og etter en pause midt på dagen fortsetter vi på ettermiddagen før vi avslutter og reiser hjem igjen.

Innkvartering er på Gjeddevasskoiene, et leirskoleanlegg eid av Nord-Odal kommuneskoger, enkel standard, men med dusjrom og wc samt peisestue og fullt utstyrt kjøkken så du trenger kun å ha med sovepose og mat/termos.

Prisen for lokkejakt er kr 900,- for medlemmer i NJFF (ev ikke-medlemmer må betale kr 1 800,-).

Vi praktiserer "førstemann til mølla", så hvis du vil sikre deg en plass så meld deg på her eller send en e-post til lederen av vårt Jaktutvalg: Tommy Sandvold

Vi minner om at det må være avlagt (og bestått) storviltprøve for å delta på bukkejakt, husk å ta med deg dokumentasjon på oppskyting og betalt jegeravgift ellers vil du ikke få delta på jakta.


​​​​

- Annonse -
facebook.com/oslojeger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.