Fiske
Publisert 08.02.2016 13:03
Oppdatert 31.07.2018 13:12
Oslo JFF tilbyr sine medlemmer gode jakt og fiskemuligheter. Vi forsøker å finne tilbud som ikke er for langt unna Oslo, og som holder god kvalitet.

OJFF har leid fiskerettighetene i Langtjern i 10 år.

Langtjern ligger 4 meter fra hytten som foreningen eier på vestsiden av Randsfjorden. Det er satt i gang med kultivering av fiskevannet. Sommeren 2018 ble det satt ut 2-årig ørret i vannet. Vi ønsker at fiskene fra denne utsettingen får leve mest mulig uforstyrret, slik at vi over tid kan se resultatet av utsettingen.

Vi har derfor innført fiskeforbud i Langtjern frem til 1. juli 2019. Teinefiske etter abbor kan utføres av medlemmer at OJFF etter avtale. Les mere her: Langtjernhytta.aspx

 

Medlemmer av Oslo JFF kan delta på enkelte av våre vennskapsforeningers fiskeaktiviteter. Se vår aktivitetskalender for detaljer og tilbud. 

​Foreningen har deltatt i OFA sitt kulturarbeid i Nordmarka, og har hatt ansvaret for utsetting av fisk i flere småvann. Siste årene har medlemmene vist liten interesse for dette arbeidet. Styret ønsker å fortsette kulturarbeidet, og håper på ny oppslutning. Utsetting av fisk foregår i mai-juni. I tillegg til utsetting av fisk utøver vi også oppsyn med fiske og vann i Nordmarka. Interesserte melder seg til foreningens sekretær Ivar Måge.

Telefon: 91 32 63 46. E- post: ojff@online.no

- Annonse -
facebook.com/oslojeger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.