Jakt
Eirik A
Publisert 18.02.2016 23:06
Oppdatert 22.11.2020 21:16
Oslo JFF tilbyr sine medlemmer gode jakt og fiskemuligheter. Vi forsøker å finne tilbud som ikke er for langt unna Oslo, og som holder god kvalitet.
Jakt

​​For ferdig arrangerte jaktturer med Oslo JFF, se egen sak om dette.

Her finner du oversikten over årets jaktkurs:  Jaktkursoversikt​

​​​Elgjakt i Nord-Odal

Hvert år leier Oslo JFF elgjakt i Nord-Odalen. Foreningen tilbyr elgjakt til sine medlemmer, for samme pris som jakta leies for. Under jakta stiller OJFF med hunder og hundeførere som er godt kjent i området. Som deltaker i jaktlaget betaler du en døgnpris. Overnatting i hytter med innlagt strøm og vann er inkludert, og du betaler ikke for fellingstillatelser eller for hvor mange dyr du skyter. Kjøttet tilfaller grunneieren, men det er mulig å få kjøpe kjøtt for en rimelig penge. Skutte dyr hentes ut med jernhest, og den videre behandlingen av kjøttet gjøres av folk som kan det. Har du lyst til å oppleve elgjakt halvannen time fra Oslo, er dette en god mulighet.

Rådyrjakt i Nord-Odal

Oslo JFF leier rådyrterreng i Nord-Odalen til bruk for våre medlemmer. Et ukeskort for rådyrjakt koster 300 kroner, og fås kjøpt på Hjortebanen. Det er også mulig å leie koie i terrenget til kr. 125,- pr. person. pr. døgn. Se i margen til venstre for mer informasjon.

Beverjakt i Nord-Odal

Nord-Odal Kommuneskoger selger jaktkort for bever. Interesserte kan henvende seg til Finn Diesenbroen, på telefon 95839076. OJFF leier ut koie i terrenget for kr. 125,- pr. person pr. døgn.

 

Småviltjakt i Nord-Odal

Nord-Odal er kjent for sin gode bestand av skogsfugl, og det er mulig for medlemmer av Oslo JFF å kjøpe jaktkort av Sand Jeger- og Fiskerforening Oslo JFF leier ut koie i terrenget for kr. 125,- pr. person pr. ​døgn.

 

Småviltjakt og fiske ved Langtjern

Oslo Jeger- og Fisker Forening eier en hytte i Nordre Land.

Her har OJFF leid fiskeretten i tilstøtende Langtjern de neste 10 år.
Fra jaktsesongen 2020/21 disponerer vi 3 upersonlige sesongkort. Disse kortene kan benyttes ved overnatting på hytta. Unge jegere og opplæringsjakt har prioritet. I tillegg kan du kjøpe småviltkort i på inatur. ​
Se mere her: Langtjernhytta.aspx

Villsvinjakt i Sverige

Det arrangeres 3 - 4 turer til Sverige hvert år der vi jakter villsvin.

Turene legges opp som kurs. Man går gjennom en teoretisk opplæring i reglene for villsvinjakt i Sverige samt hvordan man jakter villsvin.

Turene selges som en pakke der jakt, opphold og ettersøk/slaktebu er bakt inn i prisen.

Skytter kjøper felte dyr i henhold til slaktevekt.- Annonse -
facebook.com/oslojeger
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.