Aversjonsdressur mot sau i juni & august 2021
Publisert 26.04.2021 10:32
Oppdatert 26.04.2021 10:32
Sesongen 2020 med hund og sau gikk rett i vasken for oss. Skjerven gård har måttet avvikle saueholdet i Maridalen, men vi har fått en avtale med eier av Nesgutu gård. Påmelding kommer senere.
 Aversjonsdressur mot sau i juni & august 2021

Gården ligger ikke langt unna Hellerudsletta/hytteutstillingen på Hellerud. Gården bør også være kjent for de som har vært der og benyttet treningsområdet for hunder i båndtvangstiden.​

  • Vi vil kjøre vårt tilbud på tirsdager og torsdager fra 18.00 – 21.00.
  • I juni vil vi max ha 10 ekvipasjer pr kveld, da vi vet at det da oftest er unghunder/1.gangs hunder. For perioden i august er vi ikke like bastante på dette max antallet.
Det er to kjørealternativer, det ene langs E6 opp til Olavsgaard, og det andre via Trondheimsveien og Gjelleråsen.

Vi kommer tilbake i mai med mer informasjon samt påmelding. SJFF stiller som vanlig med våre eminente og erfarne instruktører.

Skulle du ha spørsmål (påmelding kommer senere), så kontakt  leder av hundeutvalget i SJFF, John Arne Medalen på telefon 950 96000 eller på mail: jam@ja-medalen.no​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.