Aktiviteter for kvinner høsten 2019
Publisert 15.08.2019 20:41
Oppdatert 16.08.2019 22:31
Er du kvinne og medlem i Solemskogen, eller tenker på å bli det? Da kan du glede deg til høsten 2019.
Aktiviteter for kvinner høsten 2019

Kvinnekontakter fra flere foreninger i Oslo møttes den 08.08.19, for å diskutere muligheter for å arrangere og finne på aktiviteter på tvers av foreningene i Oslo. Som du kanskje vet er det faktisk 11 foreninger i Oslo, men ikke alle har like mye aktiviteter for kvinner. Dette vil vi nå forsøke å gjøre noe med, ved å samle ressursene på tvers av foreninger. 

Det første som skjer er allerede i August, trolig 24.08.19. Da vil Oslo JFF arrangere skytedag med rifle på Løvenskiold for alle kvinner i NJFF, uavhengig av forening. Du vil møte representanter fra Solemskogen der også. Så er du interessert i å lære å skyte med rifle, meld deg på. Du trenger ingen forkunnskaper eller egen rifle. Det er mulig å forhåndsbestille plass, men ikke nødvendig. Her kan du bare møte opp. 

Deretter vil Oslo JFF arrangere en fuglejakt i Nord Odal den 31.08.19, der man først møter opp på Ringbanen på Jessheim, for å øve på hagleskyting. Deretter vil man i fellesskap kjøre til Nord Odal for å jakte fugl på kvelden og morgenen etter. Dette arrangementet krever påmelding, så følg linken i tabellen under eller gå direkte inn på aktivitetskalenderen til Oslo JFF og meld deg på. Se også nyhetsoppdatering på facebook.

Østmarka arrangerer duejakt den 7. November, og småviltjakt den 28. November. Arrangementene  vil være åpent for andre foreninger og krever påmelding, så følg linken i tabellen under eller gå direkte inn på aktivitetskalenderen til Oslo JFF og meld deg på. Se også nyhetsoppdatering på facebook.

Den 03. og 04. november arrangeres rådyrjakt med hund på Håøya i regi av fylkeslaget i Oslo. Arrangementet er for alle kvinner i NJFF, uavhengig av forening. Du vil møte representanter fra Solemskogen der også. Transport til og fra øya vil bli arrangert. Arrangementet krever påmelding, så følg med i aktivitetskalender og nyhetsoppdatering på facebook og nettsidene våre.

Oslo JFF vil også arrangere rådyrjakt med hund 08.desember. Deltakerne møtes kl 08:00 på Fløytdammen og jakter hele dagen, hjemreise estimeres til ca kl 16:00. Deltakerne danner et lag som posterer i et terreng og får hjelp av hunder som finner rådyr. Det er stor spenning når man hører hunden får los og viltet nærmer seg!

Dato

Aktivitet

Arrangør


Link til aktivitet

2019

24. august 2019

Skytedag for kvinner

Rifle, lavterskel

Oslo JFF


Link

30. august 2019

Haglekurs med fuglejakt (due, and og/eller gås) for kvinner

Nord-Odal og Ringbanen, Gardermoen

Oslo JFF


Link

3.- 4. november 2019

Håøya 

Rådyrjakt med hagle & hund

Oslo Fylke, samarbeid 7. november 2019

Duejakt for damer

Kongsvinger / Speismark

ØstmarkaJFF


Link

28. november 2019

Småviltjakt for damer

Kongsvinger / Speismark

Østmarka JFF


Link

8. desember 2019

Rådyrjakt med hund

Rifle og hagle

Oslo JFF


Link


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.