Aversjonsdressur hos Solemskogen JFF er avlyst i år!
Publisert 11.06.2020 00:04
Oppdatert 11.06.2020 00:04
Aversjonsdressur hos Solemskogen JFF er avlyst i år!
Aversjonsdressur hos Solemskogen JFF er avlyst i år!

​Hei,

Solemskogen JFF har hatt aversjonsdressur i Maridalen i samarbeid med Skjerven gård. Skjerven gård har avsluttet saueholdet i år. Vi som forening har dermed ikke tilgang til sauer å drive aversjonsdressur på. Vi har ikke lykkes med å finne en egnet samarbeidspartner i år. Solemskogen JFF kommer derfor ikke til å ha aversjonsdressur i år. Skulle vi finne en partner og situasjonen endrer seg så vil vi annonserer det på Facebook og hjemmesiden vår (f.eks. til høsten).

​Andre alternativer for aversjonsdressur kan være Nordstrand JFF og Nittedal & Hakadal Skog JFF​. Se linker under for informasjon og påmelding:

https://www.njff.no/fylkeslag/oslo/lokallag/nordstrand/Sider/Aversjonsdressur-2018.aspx?menuid=4

https://www.facebook.com/events/138397633959913/

Vi vil anbefale alle om å ikke vente med aversjonsdressuren. Det kan være stor pågang og kapasitetsproblemer etter sommerferien.

​Mvh.

Hundegruppen i Solemskogen JFF


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.