Fulltegnet!!Fasancup (klubbmesterskap) 1. november i Hobøl er åpent for påmelding!
Publisert 10.10.2020 20:45
Oppdatert 15.10.2020 00:10
Fulltegnet!!Fasancup (klubbmesterskap) 1. november i Hobøl er åpent for påmelding!
Velkommen til Fasancup, søndag 1. november – Solemskogen JFFs uhøytidelige klubbmesterskap for stående fuglehunder! Løper hund etter så er ikke det så farlig. Den må ta stand og få fuglen i lufta!


Klubbmesterskapet er fulltegnet!

Velkommen til Fasancup, søndag 1. november – Solemskogen JFFs uhøytidelige klubbmesterskap for stående fuglehunder! Løper hund etter så er ikke det så farlig. Den må ta stand og få fuglen i lufta!

I år avholdes prøven hos Østfold Kennel og Hundesenter, Riggesemveien 157, Hobøl hos Jostein Grav (40 min kjøring fra Ryenkrysset).

Det er begrenset med plasser så det er førstemann til mølla. Hvis vi blir fulltegnet så prioriterer vi en hund per person. Dette for å få med flest mulig. Både unghunder (under 2 år) og voksne hunder (eldre enn 2 år) er velkomne!

Prisen er kr 500 per hund (innbetalingsinformasjon sendes når påmeldingen din bekreftes med egen epost).


​​Ved spørsmål kontakt prøveleder : Erik Telle(erik@telle.nu, mob:48898968  eller  Nils Kristian Orthe, (nils.orthe@gmail.com, mob: 91746933)


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.