Framtidens NJFF - Organisasjonsutvalget har levert sin rapport
Emil Andre Os
Publisert 15.12.2020 18:53
Oppdatert 15.12.2020 18:53
Framtidens NJFF - Organisasjonsutvalget har levert sin rapport
Foto: NJFF
Spennende utvalgsrapport fra NJFF er levert.

​Som lokalforening i NJFF skal vi være den lokale aktøren som sørger for at også våre interesser har en solid plass i samfunnet for lang tid framover. ​

​​Akkurat som samfunnet endrer seg, må NJFF-organisasjonen evne å utvikles seg. Dette treffer oss lokalt, men innebærer også at vi må stille nye krav til NJFF på høyere nivåer for å sikre at hele organisasjonen er tilpasset samfunnet og rammene vi opererer innenfor. 

Solemskogen JFF er i NJFF-sammenheng en stor lokalforening, med nærmere 1500 medlemmer. Det gir oss tyngde, og med tyngde følger ansvar. I arbeidsutvalgene som har vært i svning har både vår forening og Oslo Jeger- og Fiskerforening deltatt på ulike områder.

Utvalgets innstilling blir nok tema på flere arenaer fremover. 

Utvalgets rapport ligger på nettsiden til NJFF. ​

Utvalgsrapporten peker på en rekke utfordringer relevante for oss, men også for hele den norske jeger- og fiskerfamilen. Vi mener mange utfordringer nettopp finner sine løsninger i de urbane områdene.  

Spenennde blir det.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.